ETÈRNA – ALBANIA

Nga Janari 2019, produktet tona mund ti gjeni në Shqipëri. Ashtu si në Itali, ato mund ti porositni direkt, përmes aplikacionit WhatsApp.

Ndër të tjera, Shërbimi i Klientit në gjuhën shqipe, i ndodhur në Tiranë është në dispozicionin tuaj, i gatshëm ti përgjigjet pyetjeve rreth produkteve, si dhe të dërgojë porosinë tuaj përmes agjensisë korriere, aty ku dëshironi.

Pakoja e porosisë, niset nga Tirana dhe brenda dy ditëve pune, mbërrin tek Ju.

Etèrna Albania - Kontakt

Shpërndarës Etèrna Albania: Poliana & Edmond Aliraj


Njësia logjistike: H.H.Dalliu 50, Nj.Administrative 9, 1016, Tirana, Albania.


Email: albania@eternabio.it

Mobile: +355 67 224 4400

WhatsApp: +355 67 224 4400Agjensia korriere e pakos: ADEX, Rruga Fortuzi,Tiranë, Shqipëri.

Website i korrierit për gjurmimin e pakos: https://www.adex.al/track-trace

Call Center korrieri: +355676026680 / +355676074621

email korrieri: info@adex.al

Kozmetika Etèrna, prezente në Shqipëri

KATALOG DHE POROSI