SERUM PËR RRATHËT E SYVE ME VEPRIM TË SHPEJTË

7300  lekë

(-32,87%)  4900 lekë

TRANSPORTI FALAS

SIERO INTENSIVO CONTORNO OCCHI
ACIDO IALURONICO
ZANTHALENE
ESCULOSIDE
15 ml


Serum tonifikues me përmbajtje të lartë të përbërësve Zanthalen, Acid Hyaluronik dhe Eskulosid. Falë efektit të jashtëzakonshëm ‘Botoks Like’ që dhuron Zanthaleni®, në kombinim me fuqinë rigjeneruese të përbërësve të tjerë si edhe efektit antioksidues të kripërave nga ‘Deti i vdekur’, që në aplikimin e parë, redukton në pak minuta ‘rrudhat e shprehjes’, ‘qeset’ poshtë syve dhe rrathët e errëta, duke dhuruar një pamje lëmuese, të shkëlqyeshme dhe rinore.


MËNYRA E PËRDORIMIT:

Përdoret si stimulues dhe acidifikues në trajtimet profesionale përpara masazhit të fytyrës, në lëkurë me mangësi në tonifikim, me shenja të lodhjes dhe me “rrudha të shprehjes”.

Përdoret përpara aplikimit të kremit kryesor, specifikisht në rrudhat individuale (2 herë në ditë).

Në pjesën e fytyrës, gushës dhe dekoltesë (2 herë në ditë); për lëkurë me shenja të lodhjes dhe të patonifikuar.

Shpërndani disa pika nga produkti në mënyrë uniforme tek pjesa që doni të trajtoni, duke masazhuar lehtë për të favorizuar përthithjen nga lëkura.  

Për një trajtim më të plotë, rekomandojmë që të fillohet me Serumin për Rrathët e Syve (Siero Intensivo Contorno Occhi) përpara Serumit të Fytyrës Efekt Botoks (Siero Viso Effetto Botox) ose Kremit për Fytyrë ‘Antiage’ (Crema Viso Antiage ristrutturante) nga Etèrna, në rrudhat individualedhe në rrathët e syve, 2 herë në ditë.


KOHA E PËRDORIMIT:

Në mëngjes e në darkë, pas pastrimit paraprak të fytyrës.

Shpërndani në mënyrë uniforme një sasi të vogël produkti në pjesën e dëshiruar, duke masazhuar lehtë për të favorizuar përthithjen nga lëkura.Përbërësit:

Oriza sativa water extract aloe barbadensis gel,adansonia digitata seed oil,maris salt,zanthoxylum bungeanum fruit extract, oleyl alcohol,esculin,sodium jaluronate,sodium dehydroacetate.

Produkte të tjera: